Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Terrasse / Have> Vindskærme

Få læ fra vinden på din terrasse med en vindskærm

Har du svært ved at sidde på din terrasse uden at blive generet af vinden? Hos Falke Markiser tilbyder vi elegant solafskærmning på terrassen med et udvalg af eksklusive vindskærme. Fælles for dem er den høje kvalitet, der er gennemgående for alle vores produkter.

 

Det fulde udbytte af din terrasse

Med en vindskærm på terrassen får du mulighed for at nyde sommervarmen, forårsolen og efterårslydene uden at blive blæst væk. Du får med andre ord lov til at få det fulde udbytte af din terrasse uden at være påvirket af vinden.

 

Ring og hør mere

Vil du høre mere om vores udvidede produktportefølje og vindskærme i almindelighed, er du altid velkommen til at ringe til os på 56 63 63 35 – vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere