Oplev vores udvalg

Her er et udsnit af udvalgte cases, som vi har lavet for vores kunder.

Vi er specialister i skræddersyede løsninger, og vi kommer gerne ud til dig og giver et uforpligtende tilbud på den løsning, som du drømmer om.

Kontakt os gerne på 56636335 eller på mail falke@markiser.dk - så kan vi i fællesskab tage en snak om, hvad du gerne vil have. Vi tilbyder uforpligtende rådgivning, så du kan få en ide om, hvilke markiseløsninger der passer til dit behov.

Fiskekutteren HM800 Jammerbugt - Thorupstrand Fisk

Ejeren af HM800 Jammerbugt ønskede en overdækning af dækket, sådan at hans kunder kunne nyde deres mad i skygge fra sol og i læ fra støvregn. Det endte med løsningen her, hvor 4 af vores Pergolino systemer er sammenbygget for at skabe et stort, overdækket område. Pergolino er rigtig god til denne opgave, da selve dugen er fastspændt til nogle spær, og dermed er langt mere stabil end en frithængende løsning. Sammenholdt med det patenterede Stobblock system, som sikrer dugen optimal spænding, fungerer løsningen rigtig godt, hvor der er en del vind. Der er desuden monteret terrassevarmere, så kunderne kan holde varmen på en kølig dag.Vi anbefaler jer at kigge forbi i Havnegade i København og nyde alt det lækre fisk - i ly fra sol, regn og vind.  

Bavona Hardtop - privat kunde

Kunden her havde et ønske, om at få en permanent overdækning, der både kunne forlænge sæsonen på terrassen, men også skabe et rum der kunne bruges året rundt. Vi monterede vores Bavona Hardtop med integreret LED-lys. Derudover er der monteret en terrassevarmer, så dem der opholder sig under systemet, kan holde varmen. Lamellerne på dette produkt kan styres efter solens lys. På den måde vælger kunden selv om der skal kommer sol eller skygge ned på terrassen.

Brug for hjælp?
Ring til os
+45 56 63 63 35
Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op, så snart vi har tid.

Book et gratis møde

Vi kommer altid gratis og uforpligtende på besøg i dit hjem. Her kan vi sammen finde den helt rigtige løsning. Vi medbringer dug- og stelprøver, rådgiver omkring montage som udføres af vores faste montører, og giver et fast tilbud som du kan forholde dig til.

Ring, skriv eller besøg os, og book et møde.

Book et møde

Brug for hjælp?