Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Om produktet> Stelfarver

 

Klik på billedet og se farve brochuren:

Farverthumbnail

  

En palet af farver til dit stel

Vi lagerfører mange af vores produkter i RAL 9010 hvid og RAL 9006 alugrå og tilbyder yderligere 14 standard stelfarver mod et mindre pristillæg på 695 kr.

Derudover kan vi fremstille produktet i en speciel RAL farve efter dit valg. Alt er muligt, det er kun fantasien der sætter grænser.

Et holdbart stel med lang levetid

Når du har købt din kvalitetsmarkise, skal den selvfølgelig holde sig pæn i mange år fremover.

Alle vores stel er pulverlakerede, for at sikre optimal holdbarhed. Dette gør dem ideelle i det skiftende danske klima, således at du i mange år fremover kan nyde din markise, uden at farven falmer.

Egen produktion og systue

Hos Falke Markiser er vi specialister i kundetilpassede løsninger. Vi har egen produktion og systue og kan hjælpe dig med at designe den solafskærmning, du går og drømmer om.

Ring til os eller besøg os på vores adresse i Køge, hvor du kan se de mange muligheder i vores showroom samt få professionel rådgivning om de forskellige løsninger.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere