Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Om produktet> Styringssystemer

 

Klik på billedet og se automatiseringsbrochuren:

Styringthumbnail

 

Intelligent solafskærmning

Anvendeligheden af din solafskærmning har næsten ingen grænser, hvis den har en indbygget motor. Den giver dig nemlig muligheden for at få intelligent solafskærmning.

Du kan desuden koble flere forskellige motoriserede enheder på din fjernbetjening, således at du kun har brug for en.

En verden af løsninger til dit behov

Vi kan lave en løsning der passer til dine behov. Dette kan spænde fra en simpel vindsensor til komplekse løsninger hvor motoren via forskellige styringsenheder reagerer på sol, regn, tid, temperatur, mobiltelefoner, remotekontroller, IHC-styring, bevægelse og meget mere.

Eksempelvis kan du med en sol- og vind-sensor få solafskærmningen til automatisk at blive aktiveret ved en given lux-værdi (lysstyrke), og dermed stoppe solen inden den når ind i dit hus. Skulle det pludselig blæse op, vil vindsensoren hjælpe solafskærmningen i sikkerhed.

Vi har altid tid til en snak

Du er altid velkommen til at kontakte os for en mere uddybende snak omkring styring af solafskærmning. Ring til os eller besøg os på vores adresse i Køge, hvor du kan se de mange muligheder i vores showroom og få den relevante rådgivning.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere