Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat

Alt i solafskærmning af højeste kvalitet

Falke markiser har igennem de sidste knap 40 år leveret og monteret både udvendig og indvendig solafskærmning til privat og erhverv. Alle vores produkter er af absolut højeste kvalitet. De er produceret og designet med fokus på holdbarhed, styrke og i et stilrent design.

Vi har alt til din terrasse, altan, butik eller kontor. Ligegyldigt om du leder efter markiser, vindskærme, sideafskærmning eller andre former for solafskærmning, så har vi den helt rigtige løsning til dig. 


Hvorfor vælge solafskærmning?

Solafskærmning er mange ting, fælles for alle er, at det giver en bedre komfort for dig i dit hjem. Solafskærmning kan både temperaturregulere og begrænse lysindfald på en fleksibel måde, der tilpasser sig dine behov. Hvis du vælger en af vores mange markiseløsninger vil du både få afskærmning for solen og et større uderum, som du kan bruge i det omskiftelige danske sommervejr. Solafskærmning har den klare fordel, at det kan køres væk, hvis du har behov for det, det vil derfor ikke begrænse lyset i at komme ind, når dagene er kedelige og grå.  

Løsninger efter dit behov

Vi producerer solafskærmning i alle afskygninger og farver, det gælder både stel og dug. Du kan vælge mellem vores mere end 300 forskellige dugdessins for at finde en farve der passer til lige netop dit hjem og vil du have stellet i en specialfarve der passer til dit hus, så er det også en mulighed.

Vi er specialister i at lave løsninger der er skræddersyet til den enkelte kunde. 

 

Få råd og vejledning

Vi har et stort udvalg af kvalitetssolafskærmning repræsenteret i både vores indendørs og udendørs showroom på vores adresse i Køge. Her er du altid velkommen til at kigge forbi og få råd og vejledning af vores kompetente medarbejdere om, hvilken solafskærmningsløsning der vil passe dig bedst. 

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere