Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Altan> Altanafskærmning

 

Hold nysgerrige blikke væk og få privatliv med altanafskærmning

Hvis din altan eller terrasse er for åben og ikke giver dig følelsen af privatliv, er der heldigvis en simpel og effektiv løsning. Hos Falke Markiser tilbyder vi altanafskærmning, der holder nysgerrige blikke væk og giver dig den velvære, du søger.

 

Et ”rum” i altanen

En altanafskærmning er et stykke stof, der er flettet rundt om og strækker sig over hele altangitteret. Det holder ikke alene nysgerrige blikke væk, men skaber også et ”rum” i altanen, hvor du kan føle dig alene – og samtidig undgå stærk vind.

 

Skræddersyet til din altan

Vi tilbyder stilrene løsninger, der i bogstavelig forstand er skræddersyet til dine altan eller terrasse. Læs mere nedenfor og se billede-eksempler. Ring i dag på 56 63 63 35 eller kig forbi vores showroom i Køge.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere