Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Altan> Faldarmsmarkiser

 

Reducér varmen i din bolig med en faldarmsmarkise

Har du en udfordring med varme eller lys i din bolig? Så er en faldarmsmarkise/vinduesmarkise en god idé. Hos Falke Markiser tilbyder faldarmsmarkiser i høj kvalitet, der reducerer varmen i din bolig og giver et godt indeklima.

 

For høj temperatur i soveværelset eller stuen?

Mange oplever problemer med varmen i deres bolig, hvad enten det er i soveværelset og dermed besværer din søvn, eller i stuen, hvor det måske er helt uudholdeligt at opholde sig på varme sommerdage. Problemet løses effektivt med en faldarmsmarkise, der giver den helt rigtige temperatur indenfor.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Klik på vores produkter herunder for en detaljeret beskrivelse og billeder. Er du i tvivl om, hvilken type markise, der egner sig bedst til din bolig, er du altid velkommen til at kontakte os på 56 63 63 35 eller besøge vores showroom i Køge.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere