Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Øvrige produkter> Sikkerhedsfoldeskodder

 

En effektiv sikkerhedsløsning med sikkerhedsfoldeskodder

Vil du gerne sikre din bolig eller butik mod ubudne gæster? Hos Falke Markiser tilbyder vi sikkerhedsfoldeskodder til døre, vinduer, carporte mm. – en sikkerhedsløsning i form af et gitter, der effektivt holder uvedkommende ude på en diskret måde. En sidegevinst ved sikkerhedsfoldeskodder er, at det holder varme og lys væk fra din bolig eller butik, når du ikke selv er tilstede.

 

Diskret sikkerhedsgitter

Et sikkerhedsgitter lyder måske som en stor mundfuld for nogle. Men vores SECURE-sikkerhedsfoldeskodder er frem for alt diskrete. Det betyder, at de ikke optager meget plads og desuden kan fremstilles og tilpasses til den enkelte opgave.

 

Få gode råd og vejledning

I kraft af mange års erfaring tilbyder vi kompetent og pålidelig rådgivning med udgangspunkt i dine behov. Høj kvalitet er gennemgående for vores produkter. Kontakt os på 56 63 63 35 eller besøg vores showroom i Køge.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere