Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Øvrige produkter> Terrassevarmer

 

En terrassevarmer til at forlænge de hyggelige aftener

Sommer- og forårsaftenerne på terrassen er ofte alt for korte, fordi det bliver for koldt at sidde udenfor. Vil du gerne forlænge de hyggelige aftener, er en terrassevarme en oplagt idé. En terrassevarmer holder terrasseområdet varmt til langt ud på natten og giver dig en større glæde ved din terrasse og markise.

 

Hvad er dine behov?

Vi forhandler et bredt udvalg af kvalitetsterrassevarmere til ethvert formål. På vores udstilling i Køge kan du se vores produkter, og er du i tvivl om, hvilken terrassevarmer, der egner sig til dine behov, har vi kompetente og erfarne medarbejdere til at hjælpe dig på vej.

 

Hør mere

Ring og hør nærmere på 56 63 63 35. Vi glæder os til at høre fra dig og finde den perfekte terrassevarmer til dig!

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere