Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Terrasse / Have> Afskærmning til udestuer

 

Elegant og effektiv afskærmning til udestuer

Hos Falke Markiser tilbyder afskærmning til udestuer, hvor der er behov for effektiv varmereduktion. De fleste af os har oplevet at sidde i en udestue, der bliver alt for varm, fordi solen skinner lige ind på den. Problemet kan heldigvis løses med en udvendig markise, der effektivt sætter en stopper for solens varme i din udestue – uden at skygge for udsigten.

 

Diskret og effektiv solafskærmning

Solafskærmning til udestuer kommer i mange forskellige afskygninger. For nogle er afskærmning for oven tilstrækkelig, mens afskærmning forfra er nødvendigt for andre. Fælles for vores udvalg er høj kvalitet, der tilfører et elegant æstetisk udtryk til udestuemiljøet.

 

Få gode råd og idéer

Klik på produkterne herunder for en specifik beskrivelse af de forskellige afskærmningsløsninger og se billeder af dem i aktion. Besøg vores showroom i Køge eller ring til os på 56 63 63 35 og bliv hjulpet på vej med gode råd og idéer.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere