Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Terrasse / Have> Fritstående afskærmning

 

En fritstående afskærmning der tager over, hvor den klassiske vægmarkise ikke er mulig

Har du en terrasse i hjørnet af haven eller et andet sted, hvor vægmontering ikke er mulig, er vores fristående afskærmning en løsning for dig.

Vores fritstående afskærmning har en enestående fordel i at kunne anvendes på mange forskellige lokationer, hvor montering i væg ikke er mulig.

 

En løsning der passer til dig

Uanset om det er i din have, på legepladsen eller udendørs på din restaurant skaber vores fritstående afskærmning et stort antal muligheder for den optimale solafskærmning.

Hos Falke Markiser syer, samler og producerer vi selv vores produkter. Vi har derfor altid mulighed for at skræddersy en løsning der passer til dig og dine behov.

 

Kom og hør mere

I vores showroom i Køge har vi, i vores udendørsudstilling, flere eksempler på fritstående afskærmnings løsninger.

Her er du altid velkommen til at kigge forbi og få en snak med vores kompetente rådgivere. Vi kan også kontaktes på 56 63 63 35. 

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere