Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Terrasse / Have> Kassettemarkiser

 

Kompakte kassettemarkiser til ethvert formål

Leder du efter en kompakt og stærk kassettemarkise i høj kvalitet? Hos Falke Markiser forhandler vi en række kvalitetsmarkiser til forskellige formål. Nedenfor kan du klikke dig ind på de forskellige kassettemarkiser og læse mere. Her kan du også se billeder af markiserne i aktion.

 

Hvilken markise dækker dine behov?

Hvad enten du søger en stærk og eksklusiv kassettemarkise til større arealer eller en fleksibel og kompakt til en mindre sommerhusterrasse, finder du det hos os. Vores kassettemarkiser er hellukkede med armene skjult inde i markisen. Det giver fuld beskyttelse af dugen og gør markisen holdbar mange år fremover.

 

Få rådgivning og vejledning

Fælles for vores udvalg er en ensartet høj kvalitet. Har du spørgsmål til vores kassettemarkiser, står kompetente og passionerede medarbejdere klar med rådgivning og vejledning med afsæt i dine behov. Ring til os på 56 63 63 35 eller besøg vores showroom i Køge.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere