Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Terrasse / Have> Knæk- og teleskoparmsmarkiser

 

Knækarmsmarkisen, en populær klassiker

Når du ser en markise i bybilledet er det ofte den klassiske knækarmsmarkise du først får øje på. De er blandt de mest kendte solafskærmningsløsninger og er nogle af vores mest populære modeller. Markiserne bliver som oftest monteret på væg eller under udhæng. De affjedrede knæk- eller teleskoparme skubber fronten ud og strækker stoffet ud.

Ovenfor kan du se de forskellige modeller vi har inden for knækarmsmarkiser.

 

Stabile markiser der svæver frit

En markise er med til at skabe rammen om et fleksibelt uderum for dig og din familie. Hvad enten det er for at slippe væk fra solen, tage en pause i skyggen eller nyde at sommeraftenerne bliver lidt længere når markisen tager duggen, så er en knækarmsmarkise en god løsning.

Den høje stabilitet ved vores markiser sikrer en fritsvævende løsning uden yderligere støtte, der skaber et rent og tidsløst udtryk, uden støtteben eller andet til at forstyrre dit udsyn.

 

Vil du vide mere?

Hos Falke markiser producerer vi selv vores markiser. Vi har derfor rig mulighed for at skræddersy en markiseløsning der passer præcis til dine behov.

Ring til os på 56 63 63 35 eller besøg os i vores showroom i Køge, hvor vi har et stort udvalg af knækarmsmarkiser. Her står vi klar med professionel rådgivning om de forskellige produkter.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere