Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Terrasse / Have> Pavillonmarkiser

Pavillonmarkiser – elegante løsninger med mange muligheder

Hvis du ønsker dig en overdækning, der kan bruges året rundt, så er en pavillonmarkise den perfekte løsning.

Pavillonmarkiserne er elegante løsninger med integreret, flytbart tag og mange muligheder for aflukning. Det stilrene, kubistiske design skaber en løsning der både kan integreres i eller supplere dit hus eller din have.   Systemerne kan stå frit i din have, så det fungerer som en havepavillon eller det kan monteres på dit hus som andre solafskærmningsløsninger.

Pavillonerne findes i to forskellige typer af tag, enten med roterende aluminiumslameller (hardtop) eller som en robust foldetop (softtop). Begge løsninger har en styrke og en holdbarhed der gør, at de kan bruges i selv meget ustadigt vejr.

Fælles for løsningerne er, at der findes forskellige muligheder for at integrere LED belysning i dem. 

 

En løsning designet til dine behov

Uanset om det regner eller solen skinner, så vil du altid have mulighed for at søge læ under din pavillonmarkise. Markisen er perfekt til de svingende danske vejrforhold og vil give dig mulighed for at tilbringe flere timer ude.

Hos Falke Markiser er vi stolte af at kunne præsentere et udvalg af pavillonmarkiser i høj kvalitet, som kan tilpasses dine behov, både hvad angår farver og montageløsninger.

Ovenfor kan du se, hvilke pavillonmarkiser vi har i vores sortiment i øjeblikket.

 

Vi har udstilling i Køge, hvor du altid er velkommen

På vores adresse i Køge, har vi udstillet en stor del af vores produkter. Her er du altid velkommen til en snak med vores kompetente rådgivere.

Vi kan også kontaktes på 56 63 63 35, hvor du kan få information omkring de løsninger vi kan tilbyde dig.

 

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere