Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Terrasse / Have> Pergolamarkiser

 

Pergolamarkiser, overdækning og afskærmning i et

Hvis du ønsker dig en overdækning, der også kan bruges i lidt mere ustadigt vejr, så er en pergolamarkise den perfekte løsning.

Pergolamarkiserne er bygget på et skinnesystem der afsluttes med ben i jorden og de er derfor stabile i vejrforhold, hvor den almindelige markise giver op. Det er også en mulighed at lukke af foran på flere af vores pergolamarkiser således at du sidder i læ.

 

En løsning efter dit behov

Hvad enten solen skinner eller regnen drypper så kan du altid sidde i læ under din pergolamarkise, der er perfekt til de danske vejrforhold.

Hos Falke Markiser har vi et stort udvalg af pergolamarkiser, som vi selv producerer og som kan tilpasses til netop dit behov.

Ovenfor kan du se, hvilke pergolamarkiser vi har i vores sortiment.

 

Kom og besøg os i vores udstilling

I vores udstilling i Køge, har du mulighed for at komme og se et udvalg af vores pergolamarkiser. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 56 63 63 35 og høre nærmere om, hvilke løsninger vi har. Vores kompetente rådgivere er altid klar med råd og vejledning til, hvilken løsning der passer bedst til dig.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere