Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

PERGOLINO

PERGOLINO P3500 er blandt vores mest efterspurgte løsninger.

Med et udlæg på optil 600 cm, tager PERGOLINO P3500 over der hvor almindelige markiseløsninger giver op, og det er endda uden at gå på kompromis med anvendeligheden. 

Hvis ikke den maksimale bredde på 700 cm er tilstrækkelig, er det muligt at sammenbygge flere systemer. Det er ikke nødvendigt med flere stopler, da sammenbygningen kan deles om een, og mellemrummet mellem de 2 systemer kan lukkes med en integreret tagrende.

Markisen er testet og vindklasse 3 godkendt, og sammen med det patenterede StobLock system, der låser og fastspænder dugen, er PERGOLINO aldeles anvendelig i det danske vejr.

Systemet er drevet af gastryks-fjedre som er indbygget i markisens spær. Stolperne der bærer disse spær kan henholdsvis nedstøbes i nedstøbningsrør, stå på fødder der kan fastspændes i eksempelvis terrassegulve, eller fastgøres i særlige beton-blomsterkasser.

 

 

Stolpe montering som nedstøbning, på fod eller i beton-blomsterkasser
Pæn afslutning omkring nedstøbte stolper
PERGOLINO P3500
min. 200 cm
max. 700 cm
min. 200 cm
max. 600 cm
Vindklasse 3

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere