Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Terrasse / Have> Screenmarkiser

 

Med screenmarkiser får du et godt indeklima i de varme sommermåneder

Et godt indeklima når solen er varmest sikres bedst med en effektiv screenmarkise – en lodret solafskærmning i form af et udvendigt rullegardin. Hos Falke Markiser tilbyder vi screenmarkiser, som giver optimal lys- og varmereduktion for et behageligt indeklima.

 

En simpel og kompakt løsning

Screenmarkiserne har en kompakt konstruktion, der gør dem til en elegant del af din bolig. De er nemme at rulle op og ned, og skulle dugen med tiden blive beskidt, kan vi tilbyde en hurtig og effektiv udskiftning. Det er med andre ord en simpel løsning, der giver komfort og samtidig passer godt ind i din boligs æstetiske udtryk.

 

Læs mere – eller ring til os

Klikker du på produkterne nedenfor, føler en mere detaljeret beskrivelse af de forskellige screenmarkiser. Har du spørgsmål, har vi kompetente medarbejdere til at guide dig på tlf. 56 63 63 35 eller i vores showroom i Køge, hvor du får det bedste overblik over vores markiser.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere