Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Privat> Terrasse / Have> Sideafskærmning

 

Effektiv sideafskærmning mod vind, sol og nysgerrige blikke

Når vi sidder på terrassen med familie eller venner, vil vi helst sidde ugeneret og undgå nysgerrige blikke fra forbipasserende. Samtidig ønsker vi læ fra stærk vind og af og til også skygge, når solen er skarpest. Hos Falke Markiser tilbyder vi derfor sideafskærmning, der effektivt sikrer privatliv og afslapning på din terrasse.

 

Forskellige størrelser, farver og mønstrer

Vi forhandler lodrette markiser fra SIRO og SIRO-FLEX. Nedenfor kan du klikke ind på produktet for en mere detaljeret beskrivelse samt billeder af solafskærmningen på forskellige terrasser og i forskellige farver og mønstrer.

 

Få inspiration

Hvilken sideafskærmning, der er den rigtige for dig, afhænger af størrelsen på det areal, din terrasse dækker, samt din personlige smag. Du er velkommen til at ringe til os på 56 63 63 35 eller besøge vores showroom i Køge, hvis du mangler inspiration og har spørgsmål.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere