Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Vindklasse 3

Modstandsdygtige markiser

Hvis du vil sikre dig, at din nye markise kan holde til det danske vind og vejr, så skal du holde øje med den såkaldte vindklasse. Som minimum bør du vælge en markise med vindklasse 2 til brug i det danske vejr. Hos Falke Markiser forhandler vi primært de stærkeste markiser, der ender i de højeste vindklasser.

Test med vind

Når en ny markisemodel lanceres, bliver modellen testet i en vindtunnel for at fastslå, hvor modstandsdygtig markisen er mod vind. Herefter bliver markisen inddelt i klasser alt efter, hvor godt den klarede testen.

Fire kategorier

  • Vindklasse 1 kan modstå en jævn vind
  • Vindklasse 2 kan modstå en frisk vind
  • Vindklasse 3 kan modstå en hård vind
  • Vindklasse 4 kan modstå hård vind til storm

Styr på blæsten

Ved en jævn vind blæser støv og papir op fra gaden, og små grene og kviste bevæger sig. Ved en frisk vind vil de små løvtræer svaje let, og du vil se middelstore bølger med mange skumtoppe og eventuelt skumsprøjt. Ved hård vind er det ikke længere behageligt at være udenfor. Du har svært ved at styre en paraply, og der er store bølger. Når der er storm, ser vi træer, der bliver revet op med rode og skader på bygninger.

 

Kun det bedste

Hos Falke Markiser handler vi næsten udelukkende med produkter i vindklasse 3, fordi vi derved kan være sikre på at tilbyde markiser, hvor kvaliteten er helt i top. På den måde kan markisen være ude, selvom det er stærk blæst, hvilket der ofte er en på almindelig, dansk sommerdag. Du er med andre ord sikret en stærk markise, der kan holde til lidt af hvert. 

 

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere