Erhverv

Alt i solafskærmning af højeste kvalitet

Falke markiser har igennem de sidste knap 40 år leveret og monteret både udvendig og indvendig solafskærmning til privat og erhverv. Alle vores produkter er af absolut højeste kvalitet. De er produceret og designet med fokus på holdbarhed, styrke og i et stilrent design.

Vi har alt til din terrasse, altan, butik eller kontor. Ligegyldigt om du leder efter markiser, vindskærme, sideafskærmning eller andre former for solafskærmning, så har vi den helt rigtige løsning til dig. 

Løsninger efter dit behov

Vi producerer solafskærmning i alle afskygninger og farver, det gælder både stel og dug. Du kan vælge mellem vores mere end 300 forskellige dugdessins for at finde en farve der passer til lige netop dit hjem og vil du have stellet i en specialfarve der passer til dit hus, så er det også en mulighed.

Vi er specialister i at lave løsninger der er skræddersyet til den enkelte kunde. 

Hvorfor vælge solafskærmning?

Solafskærmning er mange ting, fælles for alle er, at det giver en bedre komfort for dig i dit hjem. Solafskærmning kan både temperaturregulere og begrænse lysindfald på en fleksibel måde, der tilpasser sig dine behov. Hvis du vælger en af vores mange markiseløsninger vil du både få afskærmning for solen og et større uderum, som du kan bruge i det omskiftelige danske sommervejr.Solafskærmning har den klare fordel, at det kan køres væk, hvis du har behov for det, det vil derfor ikke begrænse lyset i at komme ind, når dagene er kedelige og grå. 

Få råd og vejledning

Vi har et stort udvalg af kvalitetssolafskærmning repræsenteret i både vores indendørs og udendørs showroom på vores adresse i Køge. Her er du altid velkommen til at kigge forbi og få råd og vejledning af vores kompetente medarbejdere om, hvilken solafskærmningsløsning der vil passe dig bedst. 

Brug for hjælp?
Ring til os
+45 56 63 63 35
Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op, så snart vi har tid.

Book et gratis møde

Vi kommer altid gratis og uforpligtende på besøg i dit hjem. Her kan vi sammen finde den helt rigtige løsning. Vi medbringer dug- og stelprøver, rådgiver omkring montage som udføres af vores faste montører, og giver et fast tilbud som du kan forholde dig til.

Ring, skriv eller besøg os, og book et møde.

Book et møde

Brug for hjælp?