Skræddersyet specifikke behov

Serviceaftaler

Levetiden på dine markiser forlænges af vedligeholdelse

Hos Falke Markiser servicerer og vedligeholder vi både nyt og eksisterende solafskærmning. Du kan derfor som erhvervskunde altid få et tilbud på, hvad det vil koste at servicere din eller dine ejendomme.

Levetiden af din solafskærmning er i høj grad afhængig af, hvor godt der passes på den. I virksomheder med mange solafskærmningsenheder kræver det en vis ekspertise at vedligeholde dem – og den ekspertise har vi.

Vi har mange års erfaring i servicering af alle former for solafskærmning

Vi servicerer både egne produkter og andres produkter. Vi har 40 års erfaring inden for markisebranchen og har efterhånden kendskab til stort set alle markisetyper, der er på markedet. Vi har et stort lager med diverse reservedele, og har vi ikke den del, der skal bruges, vil vi forsøge at skaffe den.

Vi har stor erfaring i at lave faste serviceaftaler med både små og store virksomheder, hvor vi kommer og tjekker solafskærmningen igennem inden for et aftalt tidsinterval, og desuden er vi altid til rådighed for et ekstra besøg, hvis det er nødvendigt.

Skræddersyede løsninger til virksomhedens behov

En serviceaftale med os er altid skræddersyet efter det specifikke behov, der er i din virksomhed, og vi leverer ingen standardløsninger. Det er både muligt at lave faste serviceaftaler med os, hvor vi gennemgår det aftalte solafskærmning 1-2 gange årligt. Men det er også muligt at lave en aftale med os, hvor I ringer fra gang til gang, når I synes at behovet er der.

Der er stor forskel på, hvor meget vedligeholdelse de enkelte solafskærmningsprodukter har brug for. Det er både afhængig af kvalitet, brugsniveau samt hvor udsat for vind og vejr, din solafskærmning bliver. Vi kommer derfor gerne ud til dig og får et overblik over, hvad der skal til af service og vedligeholdelse, så din solafskærmning fungerer optimalt.

Du kan du trygt kontakte os

Ring til os og få en aftale

Vil du vide mere om mulighederne for en service- og vedligeholdelsesaftale, så er du altid velkommen til at ringe til os på 56 63 63 35 eller kontakte os pr. mail på [email protected]. Vi tilbyder uforpligtende rådgivning, så vi i fællesskab kan finde frem til den løsning, der passer til lige netop din eller dine ejendomme. Vi ser frem til at høre fra dig.