En familievirksomhed i flere generationer

Om Falke Markiser

Din garanti for god service og kvalitet – Falke Markiser A/S

Falke Markiser A/S er garant for god kvalitet og service. Vi stræber altid efter at gøre vores bedste for at opfylde kundens behov, og bruger vores 40 års erfaring på at opnå dette. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, ris og ros eller angående rådgivning om et forestående solafskærmningsprojekt. Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at betjene dig.

  • Mere en 40 års erfaring inden for solafskærmning
  • Bredt udvalg af markedets højeste kvalitet

Book et gratis besøg

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og eventuelle kommentarer, og vi vil vende retur hurtigst muligt.

Book et gratis besøg

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
By:
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores samarbejdspartnere

Over 40 år med solafskærmning

Familievirksomheden Falke Markiser stammer helt tilbage fra 1979, hvor stifter af firmaet Nigol Päevatalu startede firmaet og for første gang stiftede bekendtskab med solafskærmningsbranchen.

Det der startede som en fritidsbeskæftigelse, skulle hurtigt vise sig at blive et langt arbejdsliv i selskab med markiser. Undervejs i virksomhedens udvikling er både Nigols kone Bente og Nigols søn Kenneth blevet indblandet. I 2019 gik Nigol og Bente på pension, og Kenneth driver i dag virksomheden med sin forretningspartner Kristian.

Falke Markiser består i dag af 14 ansatte, som alle arbejder for at levere solafskærmning til både private og erhverv i markedets højeste kvalitet.