Få markedets bedste kvalitet

HORECA

Falke Markiser A/S leverer stærke markiser til HORECA-kunder

Vi har mange års erfaring i at sælge produkter til din café, restaurant eller hotel. I samarbejde med dig, specialdesigner vi de helt perfekte markiser til din virksomhed. Afskærmning for solen og læ for regn og vind spiller en altafgørende rolle for dine kunder. Derfor anbefaler vi, at du har styr på afskærmningen for at øge eller bevare antallet af kunder – også i mere ustadigt vejr.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger, så dine kunder bliver siddende så længe som muligt. Med vores solafskærmningsløsninger, skabes der et hyggeligt udendørs rum, hvilket dine kunder vil nyde til fulde.

Et lille udpluk af HORECA kunder vi har leveret til

Individuelle ønsker, individuelle løsninger

Vi har produkter og løsninger, som er specialudviklet til HORECA-segmentet. Vores systemer findes i mange forskellige modeller, der nemt kan tilpasses dine behov. Modellerne differentierer sig ikke på kvalitet, da alle markiser i vores sortiment er nøje udvalgt og afspejler den højeste kvalitet i branchen. Til gengæld har hvert produkt forskellige funktioner, størrelser og former, så vi kan dække flest mulige behov.

Du kan eksempelvis vælge en fritstående markiseløsning som vores BOXMOBIL, der har mulighed for at dække et stort areal, uden at den skal fastmonteres på en flade. I den fritstående kategori har vi også modellen BAVONA, hvor muligheden for at installere LED-belysning skaber en hyggelig stemning til de mørkere aftener. Derudover har vi også kalechemarkiser, der med sin fine buede facon, bidrager med et særligt æstetisk udtryk til din restaurant eller café. Vores frithængende JUMBO-markise dækker store udendørsområder, skaber op til 90 m2 skygge og kan have et udfald på hele 5 meter.

Uanset hvilken form for solafskærmning du har mulighed for eller lyst til at montere, kan du sætte dit eget præg på markisen.

Markisen skal matche sine omgivelser

Er du på udkig efter en markise til café, markise til restaurant eller en markise til hotel, stiller vi gerne kompetent rådgivning til rådighed for dig igennem hele processen. Vi hjælper altså gerne med at tilpasse markisen til omgivelserne, så det æstetiske ikke skiller sig ud fra den etablerede stil. Herudover er der mulighed for at installere lys- og varmeinstallationer i markiserne, som skaber den helt rette hyggestemning.

Du kan du trygt kontakte os

Vil du høre mere om vores HORECA-egnede markiseløsninger?

Vi vejleder dig både funktionelt, økonomisk og æstetisk. Vores primære opgave er, at finde frem til en løsning, hvor du bliver tilfreds med dit produkt. Derfor lytter vi og bidrager vi altid med vores ekspertise. Ønsker du rådgivning, så kontakt os på tlf. 56 63 63 35 eller pr. mail til [email protected].

Produkter til HORESCA kunder

Resobox

Resobox

Kassettemarkise på op til 18 meter i et stykke
Rivera

Rivera

En pergolamarkise der skaber muligheden for et stort, lækkert uderum, der kan bruges i stort set alt slags vejr.