Tryk på dug

Logotryk til butik eller restaurant

Logotryk på dugen fremhæver din butik eller restaurant

Det er som erhvervsdrivende ofte en fordel at være synlig i gadebilledet. Det hjælper vi dig gerne med. Hos Falke Markiser tilbyder vi nemlig, at du kan få logo trykt på din nye dug. Logotryk er både en mulighed på selve markisedugen, på kappen eller på begge dele – alt efter, hvad dit behov er.

Vi tilpasser logotrykket i samarbejde med dig, sådan at det passer til markisedugens eller kappens størrelse, ligesom vi har fokus på, at logoet bliver placeret symmetrisk for et flot, samlet indtryk.

Book et gratis besøg

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og eventuelle kommentarer, og vi vil vende retur hurtigst muligt.

Book et gratis besøg

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
By:
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi kan trykke næsten alt på din markisedug

Vi kan i princippet trykke næsten hvad som helst på din markisedug eller kappe, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Du skal dog være opmærksom på, at kappens størrelse gør den bedst egnet til skrift eller logoer, der ikke er alt for detaljerede, da det ellers vil være svært at se detaljerne på afstand. Hvis du har en bestemt farve som trykket skal matche, løser vi også dette uden problemer. Vi laver trykket efter den specifikke farvekode, som du kommer med. Vores tryk leveres i højeste kvalitet, både hvad angår farvetæthed, skarphed på kanter og holdbarhed. Vi har et fast, mangeårigt samarbejde med en kompetent trykker, og vi garanterer et flot resultat.

Vælg en logofarve der adskiller sig fra dugen

Når du vælger en farve til dit logo, så er det altid en god ide at vurdere den i forhold til markisedugens farve. Logoet skal gerne adskille sig fra dugen og fremstå tydeligt, samtidig med at det skal komplementere dugens farve, således at det samlede indtryk fremstår som en helhed. Har du eksempelvis en mørk markisedug, vil et lyst logotryk træde tydeligt frem – og dermed kunne ses på lang afstand. Det samme princip gælder for en lys dug med et mørkt tryk.

Du kan trygt kontakte os

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 56 63 63 35 eller skrive en mail på [email protected]. Vi står til rådighed med uforpligtende rådgivning, så vi i fællesskab kan nå frem til, hvilket logotryk der passer bedst til din markisedug. Vi kommer også gerne ud forbi dig og giver et gratis og uforpligtende tilbud på et eller flere logotryk. Vi ser frem til at høre fra dig.