Holdbarhed ∙ Styrke ∙ Design

Showroom

Kvalitetsmarkiser til både private og erhverv

Hos Falke Markiser har du mulighed for at gå på opdagelse i vores udendørs og indendørs showroom. Her kan du se et stort udvalg af vores produkter. I vores showroom har vi et væld af stelfarver og dugfarver repræsenteret, så du kan få en klar fornemmelse af, hvordan slutproduktet vil se ud.

Vores showroom er altid bemandet i vores åbningstid. Her er der personale der kan rådgive, hjælpe og give priseksempler på de mest gængse markiseløsninger. Hvis du er interesseret i en specialløsning, herunder vores helårsløsninger, så anbefaler vi at du ringer ned og laver en aftale for at sikre dig at der er en konsulent til stede, der kan rådgive specifikt om det produkt. Vi kan kontaktes på tlf.: 56 63 63 35 eller på [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så skal vi nok kontakte dig.

Alle er dog altid velkomne uden forudgående aftale i vores showroom, og så sender vi gerne en konsulent forbi dig på et gratis og uforpligtende besøg for en uddybende og opfølgende samtale der hvor produktet skal monteres. Vi glæder os til at se dig.

Showroom, Produktion
Service- og salgsafdeling

Tømrervej 5, 4600 Køge
CVR: 29424160

Åbningstider

Man–torsdag: 10:00–17:00
Fredag: 10:00–15:00 (lukket d. 5.4)
Lørdag: Lukket

Udvalg af vores produkter - Se mere i vores showroom