Inspiration

Velkommen til en verden af solafskærmning. Hos Falke Markiser er du garanteret et produkt af høj kvalitet og med lang levetid.

Solafskærmning højner komforten i din hverdag

En solafskærmningsløsning skaber et utal af muligheder. Fælles for dem alle er, at de giver dig en større komfort i din hverdag og bidrager til at skabe et bedre uderum for hele familien. En markise vil skærme for solen, og dermed mindske varmen, der kommer ind i huset eller ned på terrassen, og den vil også forlænge sommeraftenerne på terrassen, idet den giver læ for duggen, der falder.

Specialtilpassede løsninger med fokus på design

Solafskærmning er igennem de seneste år blevet et produkt, hvor der i høj grad er fokus på designet. Det afspejles også i vores produkter, hvor flere af dem har vundet forskellige designpriser. Når du skal beslutte dig for hvilket solafskærmningsprodukt, der passer til dig, vil du derfor opdage, at en markise ikke længere ”bare” en markise, men et produkt der kan tilpasses til farven, formen og designet af dit hjem eller den bygning, det skal monteres på. Hos os findes der nemlig ingen standardløsninger. Du kan skræddersy dit eget produkt - både hvad angår størrelse, stelfarve og dugfarve. Du har til en vis grænse også indflydelse på designet, idet flere af vores produkter kan fås med forskellige former på eksempelvis fronten af markisen.

Vi præsenterer et væld af forskellige muligheder, så vi kan garantere, at der også er et produkt, der passer til dit behov.

Få inspiration til den perfekte løsning

Udforsk vores univers her på siden og find inspiration til, hvordan den perfekte solafskærmningsløsning ser ud for dig. Uanset om du ønsker solafskærmning som privatperson eller i erhverv, så har vi et væld af løsninger, som du kan dykke ned i her på siden. Herunder vil du kunne se billedgallerier af opgaver, vi har udført – både for private og erhvervskunder.

Ring eller skriv gerne til os

Hvis de mange muligheder gør det svært at vælge, hvilken markise der passer til dig, så kontakt os endelig på tlf. 56636335 eller send en mail til falke@markiser.dk. Vores kompetente personale sidder klar med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan spore dig ind på hvilken markiseløsning, der vil være optimal for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Private referencer

Alle vores løsninger er lavet med fokus på dit behov. Her kan du blive inspireret af nogle af de løsninger vi har udført. 

Se Privat referencer

Erhvervs referencer

Vi udfører mange forskellige opgaver for erhverv, og har stort fokus på at vores produkter passer til de bygninger de monteres på. Se et udvalg af de opgaver vi har udført her.

Se erhvervs referencer

Dugkollektion

Skal det være mønstret, stribet eller ensfarvet? Med eller uden struktur? Der er mange muligheder, når der skal vælges dug. Læs lidt om dugvalg og se vores dessiner her.

Se PDF'en
Brug for hjælp?
Ring til os
+45 56 63 63 35
Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op, så snart vi har tid.

Book et gratis møde

Vi kommer altid gratis og uforpligtende på besøg i dit hjem. Her kan vi sammen finde den helt rigtige løsning. Vi medbringer dug- og stelprøver, rådgiver omkring montage som udføres af vores faste montører, og giver et fast tilbud som du kan forholde dig til.

Ring, skriv eller besøg os, og book et møde.

Book et møde

Brug for hjælp?