En verden af solafskærmning

Inspiration

Solafskærmning højner komforten i din hverdag

En solafskærmningsløsning skaber et utal af muligheder. Fælles for dem alle er, at de giver dig en større komfort i din hverdag og bidrager til at skabe et bedre uderum for hele familien. En markise vil skærme for solen, og dermed mindske varmen, der kommer ind i huset eller ned på terrassen, og den vil også forlænge sommeraftenerne på terrassen, idet den giver læ for duggen, der falder.

Få inspiration til den perfekte løsning

Udforsk vores univers her på siden og find inspiration til, hvordan den perfekte solafskærmningsløsning ser ud for dig. Uanset om du ønsker solafskærmning som privatperson eller i erhverv, så har vi et væld af løsninger, som du kan dykke ned i her på siden. Herunder vil du kunne se billedgallerier af opgaver, vi har udført – både for private og erhvervskunder.

Specialtilpassede løsninger med fokus på design

Solafskærmning er igennem de seneste år blevet et produkt, hvor der i høj grad er fokus på designet. Det afspejles også i vores produkter, hvor flere af dem har vundet forskellige designpriser. Når du skal beslutte dig for hvilket solafskærmningsprodukt, der passer til dig, vil du derfor opdage, at en markise ikke længere ”bare” en markise, men et produkt der kan tilpasses til farven, formen og designet af dit hjem eller den bygning, det skal monteres på. Hos os findes der nemlig ingen standardløsninger. Du kan skræddersy dit eget produkt – både hvad angår størrelse, stelfarve og dugfarve. Du har til en vis grænse også indflydelse på designet, idet flere af vores produkter kan fås med forskellige former på eksempelvis fronten af markisen.

Tag et kig og bliv inspireret

Hos Falke Markiser er du garanteret et produkt af høj kvalitet og med lang levetid. Vi præsenterer et væld af forskellige muligheder, så vi kan garantere, at der også er et produkt, der passer til dit behov.

Ring eller skriv gerne til os

Hvis de mange muligheder gør det svært at vælge, hvilken markise der passer til dig, så kontakt os endelig på tlf. 56 63 63 35 eller send en mail til [email protected]. Vores kompetente personale sidder klar med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan spore dig ind på hvilken markiseløsning, der vil være optimal for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.