Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Om produktet> Dugudskiftning

Få din friske og indbydende markise tilbage med en dugudskiftning

Et kvalitets markisestel har en meget lang levetid, og det er ofte dugen, der med tiden får markisen til at se gammel og slidt ud. Det er heldigvis nemt at skifte dugen på din gamle markise. Det betyder, at du ikke behøver at skifte den gamle markise ud, men blot kan skifte dugen for et nyt og friskt udseende.

 

Ny farve eller nyt mønster?

Vi kommer ud og måler op, viser nye og moderne kollektioner og monterer effektivt. Du kan vælge frit mellem vores mere end 300 forskellige farver og mønstre, så det er muligt at ændre markisens udtryk, så den får den farve du drømmer om.

 

Forny din markise

Vil du høre mere om, hvordan du kan forny din markise, er du altid velkommen til at ringe til os på 56 63 63 35 og få et uforpligtende tilbud.

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere