Markiser

Ring til os

56 63 63 35

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi ringer dig op så snart vi har tid, eller når det passer dig bedst.

Udfyld nedenstående formular. Så snakkes vi ved!

Forside> Nyheder> METROBOX

METROBOX

17. december 2014

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som noget nyt fås med de innovative og meget populære kasseformer i VISOMBRA-modellen.

METRO-BOX FS4200
Bag hvert eneste nye koncept gemmer der sig en idé. Realiseringen af udformningskonceptet for METRO-BOX byggede på idéen om en enkel teknisk æstetik med forenkling af de konstruktionsmæssige komponenter. På denne måde sørger den nye faldarmsmarkise METRO-BOX på den ene side for behagelig komfort i rummet med et skyggeområde, der kan indstilles fleksibelt, og samtidig bliver denne markise til et designelement på facaden eller i vinterhaven.
METRO-BOX kan nu fås med to kasseformer. Der kan vælges mellem en elegant rund form eller en moderne kantet form. I den indkørte tilstand er kassen fuldstændigt lukket og beskytter dugen effektivt mod vejrpåvirkninger. Overgangen fra beskyttelseskassen til udfaldsprofilen er glidende. Med de klart definerede linjer danner profilerne en enhed og harmonerer med de tekniske detaljer. Montering uden beskyttelseskasse er ligeledes mulig. Yderligere tekniske modifikationer såsom en forstærket armanslagsplade, en enklere armfastgørelse og et nyt faldprofilanslag afrunder tilbuddet.

De vigtigste fordele i overblik
• Der kan vælges mellem rund eller kantet selvbærende kasse
•I indkørt tilstand komplet lukket kasse
•Montering er mulig uden beskyttelseskasse
•Kompakt føringsskinnesystem
•Udfaldsarme med integreret fjederspænding til en udfaldsvinkel indtil 150°
•Drives som standard med et drev med endeanslag
•Montering i lysningen eller påsat facademontering
•Koblingsmuligheder for op til to anlæg


VERTICAL-LIGHT VS4300
Moderne, elegant og samtidig diskret - dette er det nye design for screenmarkisen VERTICAL-LIGHT.

Det særlige ved denne markise: Dens design er tilpasset til faldarmsmarkisen METRO-BOX og markisoletten VISOMBRA og gør det ved en bygning med forskellige krav til skyggelægningen således muligt at anvende det rigtige produkt uden at ændre på udtrykssiden.
Denne markise tilbydes nu i to kasseformer. Der kan vælges mellem en elegant rund form eller en moderne kantet form. Den enkle æstetiske udformning gør denne markise til et designelement på facaden. Den udmærker sig imidlertid ikke kun ved sit ydre men også ved tekniske muligheder såsom tilkobling af flere anlæg og ved de mange drivmuligheder.

De vigtigste fordele i overblik

•Der kan vælges mellem rund eller kantet selvbærende kasse
•Montering er mulig uden beskyttelseskasse
•Drives som standard med et drev med endeanslag
•Montering i lysningen eller påsat facademontering
•Koblingsmuligheder for op til tre anlæg

METROBOX

Nyt look METRO-BOX / VERTICAL-LIGHT

En succeshistorie fortsætter: Redesign af faldarmsmarkisen METRO-BOX og af screenmarkisen VERTICAL-LIGHT er fuldendt. De to markiser kan som…

Se mere

QUICKBOX

QUICKBOX. Bestil idag - få leveret i morgen

Falke Markiser introducerer nu et helt nyt koncept. QUICKBOX. Vi producerer den klassiske kassettemarkise CASABOX BX2000 i 4 faste st…

Se mere

CASABOX 2000

Den helt nye CASABOX BX2000 bliver den nye trendsetter-markise blandt kassettemarkiser. Det skyldes det nye design, som er både tidløst, moderne og elegant!

Markisen er blevet …

Se mere